lun, Ian 4th, 2021

Viitorul SUV Jaguar J-Pace va avea doar versiune electrică: noul model va concura în segment cu Tesla Model X

Viitorul SUV Jaguar J-Pace va avea doar versiune electrică și va fi prezentat în cursul anului 2021, potrivit unor informații neoficiale. Noul model va concura în segment cu Tesla Model X.

Presa internațională speculează de mai mult timp că Jaguar intenționează să lanseze un nou SUV cunoscut sub numele J-Pace.

Ipoteza principală a fost că noul model va fi oferit atât în versiuni cu motoare cu combustie internă, cât și într-o versiune electrică, întrucât britanicii se adaptează la noile cerințe de emisii impuse de Uniunea Europeană.

Cu toate acestea, potrivit celor mai recente informații, viitorul J-Pace va fi disponibil doar într-o versiune electrică. Pentru moment nu se cunosc alte detalii despre noul model, cu excepția faptului că va concura în același segment cu Tesla Model X.

Potrivit unor informații anterioare, noul model ar urma să fie prezentat în cursul anului 2021.

De altfel, presa a relatat recent că Jaguar J-Pace face parte din lista scurtă de 5 modele care vor fi lansate de Jaguar Land Rover în următorii doi ani.

Pe lângă J-Pace, pe lista britanicilor figurează și noul Defender, o nouă generație Range Rover, crossover-ul Road Rover și modelul electric Jaguar XJ.

Toate aceste modele vor fi dezvoltate pe noua platformă MLA a celor de la Jaguar Land Rover, care va oferi posibilitatea dezvoltării unor versiuni mild-hybrid, plug-in hybrid, dar și electrice pentru vehiculele viitoare ale grupului.

Via Motor1 www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved