joi, Sep 17th, 2020

Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita

  • Masina Anului 2017 in Lume a primit un facelift major
  • Cum arata versiunea mult imbunatatita

O motorizare cu sase cilindri in linie desavarseste meniul noii variante, ce este deja disponibila spre vanzare.

La aproape trei ani de la ziua in care a fost incoronata Masina Anului 2017 in Lume, cea dintai generatie a SUV-ului comercializat de Jaguar sub denumirea de F-Pace a primit un facelift major. Disponibila deja spre comanda, la preturi incepand de la 40.860 de lire sterline, versiunea mult imbunatatita a produsului proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLC vine cu o reteta usor modificata la exterior, ce aduce cu sine un plus de sportivitate.

Principala atractie o reprezinta insa, fara nicio exagerare, propunerea la nivel de cabina, acolo unde clientii noii variante vor avea la dispozitie un display curbat de 11.4″ pentru controlul sistemului de infotainment.

In urma facelift-ului major pe care l-a primit de curand, chiar zilele acestea, Masina Anului 2017 in Lume se mai poate lauda si cu o plansa de bord redesenata de la zero, de un tratament similar avand parte inclusiv instrumentele digitale aflate in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite. Anuntata in prima parte a saptamanii curente, versiunea mult imbunatatita a SUV-ului livrat sub denumirea de Jaguar F-Pace se mai bucura si de scaune cu masaj, iluminare ambientala etc.

Sub capota, in schimb, noua varianta a produsului proiectat pentru a concura cu Audi Q5, BMW X3, dar si Mercedes GLC a pregatit o larga varietate de motorizari supraalimentate, atat cu patru, cat si cu sase cilindri.

Oferta pregatita de Masina Anului 2017 in Lume, care a primit recent un facelift major, debuteaza acum cu o unitate diesel de 2.0 litri si 163 CP, disponibila si cu 204 CP in compartimentul motor. Urmeaza, pe lista, un propulsor de 3.0 litri si 300 CP, aceeasi versiunea imbunatatita a celei dintai generatii a SUV-ului comercializat de Jaguar sub denumirea de F-Pace punand la dispozitia clientilor si o serie de benzinare: de 2.0 litri cu 250 ori 404 CP, respectiv 3.0 litri si 340 sau 400 CP.

Noua varianta a produsului proiectat pentru a concura cu Audi Q5, BMW X3, dar si Mercedes GLC dispune in standard de o transmisie automata cu un numar de opt rapoarte, plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

sursa www.4tuning.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved