vin, Iul 24th, 2020

Jaguar vrea să înregistreze denumirea EV-Type: britanicii ar putea lansa un succesor electric pentru modelul F-Type

Jaguar a aplicat pentru înregistrarea denumirii EV-Type, semn că producătorul se gândește să lanseze un succesor electric pentru modelul F-Type, conform informațiilor din presa britanică. Jaguar F-Type a primit un facelift la finele anului trecut, iar unele zvonuri indicau o posibilă versiune electrică în 2021.

În decembrie 2019, Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Type facelift, model ce a primit atunci modificări estetice consistente, un instrumentar digital de bord și un propulsor V8 de 5.0 litri cu 450 CP.

Presa britanică susține că Jaguar pregătește deja un succesor electric pentru F-Type, după ce depus actele pentru înregistrarea denumirii EV-Type.

Demersul Jaguar vine să alimenteze zvonurile care arătau că F-Type ar putea să primească o versiune electrică în 2021.

Potrivit surselor Autocar, transformarea lui F-Type într-un model 100% electric este una dintre opțiunile pe care Jaguar le are în vedere pentru sportiva britanică.

Informațiile neoficiale arată că un succesor pentru Jaguar F-Type ar putea să fie lansat, cel mai devreme, peste 2-3 ani.

Via Autocar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved