lun, Mar 25th, 2019

Viitorul Jaguar J-Pace va avea versiune 100% electrică: debutul SUV-ului este programat în 2021

Viitorul SUV de la Jaguar, modelul J-Pace, va fi lansat în doi ani și va avea o versiune electrică, potrivit unor surse din cadrul companiei britanice.

Jaguar va lansa în 2021 noul SUV J-Pace care va împrumuta tehnologii din gama Range Rover și va fi poziționat pe piață ca rival pentru Porsche Cayenne.

Viitorul SUV va fi construit pe o platformă cu totul nouă ce va permite mai multe modalități de electrificare, conform informațiilor din presa britanică.

Surse din cadrul Jaguar, citate de Autocar, susțin că SUV-ul J-Pace va avea, foarte probabil, o versiune electrică, debutul fiind așteptat în cel mult doi ani. De asemenea, este luată serios în discuție și existența unei versiuni PHEV cu încărcare la priză, autonomia electrică urmând să fie de circa 50 de kilometri.

Pe platforma MLA de la Jaguar Land Rover vor fi construite și alte modele din grup, precum viitoarea generație Range Rover.

Via Autocar www.automarket.ro

 

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved