mie, Mar 20th, 2019

JAGUAR ne explica pozitia corecta la volan: „Inainte de toate, goleste-ti buzunarele!”

  • Jaguar explica pozitia corecta la volan
  • Sfaturile vin de la medicul sef al britanicilor
  • Inainte de toate, goleste-ti buzunarele

Constructorul britanic de automobile a publicat pe internet un video in care explica pozitia corecta la volan. Unul dintre sfaturi este sa golim buzunarele pentru ca lucrurile de aici afecteaza negativ pozitia.

Stim ca foarte putini conducatori auto se gandesc la asta, dar pozitia la volan este foarte importanta din mai multe motive. In primul rand, o pozitie gresita poate conduce la disconfort, iar in al doilea rand vorbim despre siguranta.

O postura mult prea relaxata, cu spatarul inclinat si cu scaunul prea departat de pedale, este de evitat pentru ca in cazul unui accident cel de la volan poate suferi fracturi la maini, umeri sau picioare.

Pentru a preveni astfel de situatii neplacute si mai ales pentru a informa conducatorii auto, Jaguar a publicat acum un clip video care explica pozitia corecta pe care trebuie sa o ai la volan. Sfaturile vin chiar de la doctorul Steve Illey, medicul sef al constructorului britanic de automobile.

sursa www.4tuning.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved