mar, Mar 5th, 2019

Jaguar I-PACE a fost declarată maşina anului 2019 în Europa

Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului în cadrul competiţiei European Car of the Year Awards 2019. Acesta este primul an când Jaguar a câştigat premiul la nivel european.

Juriul European Car of the Year este compus din 60 de jurnalişti de profil din 23 de ţări, iar premiul recunoaşte inovaţia tehnică, designul, performanţa, eficienţa şi raportul calitate preţ.

Proiectat şi dezvoltat în Marea Britanie, Jaguar I-PACE cunoaşte un adevărat succes de vânzări la nivel mondial, cu peste 8.000 de livrări către clienţi până în prezent – 75% dintre acestea în Europa*.

I-PACE a primit 55 de premii la nivel mondial de la lansarea sa, în urmă cu un an, printre care şi Maşina Anului în Germania, Norvegia şi Marea Britanie, EV of the Year oferit de revista TopGear, Maşina Verde a Anului în China şi ECOBEST Award oferit de Autobest.

SUV-ul electric Jaguar a triumfat asupra altor 6 finalişti şi a fost singurul vehicul pe lista scurtă cu emisii zero.

sursa www.businessmagazin.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved