mar, Noi 20th, 2018

Jaguar F-Type ar putea primi versiune 100% electrică până în 2021

Jaguar a anunțat că viitorul F-Type ar putea primi o versiune 100% electrică până în 2021, în ciuda succesului de care se bucură SUV-urile și în contextul în care mașinile sport nu se mai bucură de aceeași atenție din partea clienților.

Lansat în urmă cu 5 ani, Jaguar F-Type nu s-a bucurat de un success prea mare în rândul fanilor, sportiva cu două locuri fiind vândută în circa 50.000 de unități la nivel global de la data apariției.

În prezent, segmentul mașinilor sportive este în scădere, parțial ca urmare a faptului că numeroși clienți se îndreaptă spre SUV-uri, care au început de asemenea să ofere performanțe foarte bune.

Cu toate acestea, Jaguar crede în viitorul lui F-Type și spune că ia în calcul ca următoarea generație a modelului său să primească o versiune 100% electrică până în 2021, potrivit publicației Autocar,

Strategia Jaguar este ca fiecare mașină nouă pe care o va lansa după 2020 să aibă cel puțin o formă de electrificare, respectiv electric, plug-in hybrid sau hibrid.

Via Autocar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved