lun, Iun 11th, 2018

Jaguar aduce noutăți pentru SUV-ul E-Pace: suspensie adaptivă, tehnologii bazate pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină de 200 CP

Jaguar a anunțat că SUV-ul E-Pace a primit câteva noutăți, printre care suspensia adaptivă, o tehnologie bazată pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină ce dezvoltă 200 de cai putere.

La jumătatea anului trecut, Jaguar a publicat primele imagini cu noul SUV E-Pace. Acum, britanicii au anunțat o serie de noutăți pentru acest model.

Jaguar E-Pace poate fi comandat cu suspensie adaptivă și sistemul Smart Settings care “învață” obiceiurile șoferului și reacționează la preferințele acestuia când vine vorba de ajustarea scaunului, climatizare sau muzica aleasă.

O altă noutate importantă este introducerea unui nou motor pe benzină, pe lângă cele de 250 și 300 CP. Noul motor de 2.0 litri dezvoltă 200 de cai putere. Britanicii susțin că absolut toate motoarele lor au fost echipate acum cu filtre de particule pentru a reduce emisiile.

Pe piața din România, SUV-ul britanic pleacă de la 30.940 de euro pentru versiunea echipată cu motorul diesel de 150 de cai și cutie manuală cu 6 trepte.

Via Jaguar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved