mie, Mai 16th, 2018

Jaguar I-Pace ia cu asalt cel mai mare aeroport din Europa: Jaguar va livra până la 200 de SUV-uri electrice către Heathrow

Flota aeroportului londonez Heathrow, cel mai mare din Europa, va fi extinsă în curând cu până la 200 de unități ale SUV-ului electric Jaguar I-Pace. În primă fază, Jaguar va livra 50 de SUV-uri I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să fie adăugate în cel mult un an.

La începutul lunii martie, Jaguar a prezentat noul I-Pace în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul electric are două motoare electrice care oferă un total de 400 CP, iar bateria de 90 kWH promite o autonomie de 480 de kilometri, valoare măsurată în ciclul WLTP.

Cel mai nou model de la Jaguar a primit o comandă semnificativă de la o firmă de turism care operează în cadrul aeroportului din Heathrow, cel mai mare din Marea Britanie și Europa.

Potrivit contractului, Jaguar va livra inițial 50 de SUV-uri electrice I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să ajungă la Heathrow în următoarele 12 luni.

Flota electrică ar urma să asigure circa 1.000 de călătorii pe zi pentru clienții care tranzitează cel mai mare aeroport din Europa.

Via Autocar www.automarket.ro foto Passenger Terminal Today

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved