sâm, Apr 21st, 2018

Jaguar F-Pace SVR: SUV-ul de performanță are un V8 de 5.0 litri cu 550 de cai putere

Jaguar a lansat noul F-Pace SVR. SUV-ul de performanță expus în cadrul Salonului Auto de la New York are un look mai agresiv și un motor V8 de 5.0 litri care produce 550 de cai putere.

Jaguar a prezentat noul F-Pace SVR. SUV-ul de preformanță dezvoltat de divizia Special Vehicle Operations (SVO) a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la New York. Noul F-Pace SVR a primit o serie de modificări estetice, un tren de rulare îmbunătățit și o motizare pe măsură.

SUV-ul de performanță pregătit de britanici folosește un motor V8 de 5.0 litri care produce 550 de cai putere și 680 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.3 secunde, iar viteza maximă se oprește la 283 km/h.

La nivel estetic, divizia SVO a pregătit prize de aer mai mari, o capotă îmbunătățită, patru terminații pentru sistemul de evacuare, spoilere modificate și jante noi cu diametrul de 21 sau 22 de inch.

De asemenea, Jaguar oferă un sistem de evacuare mai ușor cu 6.6 kilograme comparativ cu cel standard de pe F-Pace, un sistem de frânare îmbunătățit și suspensii mai rigide.

La interior, britanicii vin cu scaune noi atât pentru pasagerii din față, cât și pentru cei din spate, un selector de viteze modificat și un volan sport. Jaguar F-Pace SVR păstrează instrumentarul de bord digital cu diagonala de 12.3 inch, dar și ecranul de 10 inch poziționat pe consola centrală.

sursa www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved