sâm, Apr 21st, 2018

Jaguar continuă ofensiva SUV-urilor: J-Pace va fi lansat în 2021 ca rival pentru Porsche Cayenne

Jaguar va lansa în 2021 noul SUV J-Pace care va împrumuta tehnologii din gama Range Rover și va fi poziționat pe piață ca rival pentru Porsche Cayenne.

Creșterea popularității SUV-urilor a schimbat radical gama de modele oferită de Jaguar în ultimii trei ani, iar constructorul britanic va continua să mizeze pe acest segment profitabil pentru a-și crește cota de piață.

Potrivit unor informații dezvăluite de publicația britanică Autocar, Jaguar dezvoltă în prezent un nou SUV pe nume J-Pace și a programat deja și anul lansării: 2021. Noul SUV va avea numeroase elemente specifice segmentului de lux și cel mai probabil va împrumuta arhitectura și o serie de tehnologii, inclusiv sistemul de propulsie, de la gama Range Rover a celor de la Land Rover.

Miza va fi reprezentată în special de piața din China, însă principalul rival va fi Porsche Cayenne. În plus, se anticipează că noul J-Pace va beneficia de un design nou în gama constructorului.

Jaguar J-Pace va deveni astfel al patrulea SUV al producătorului britanic. Startul a fost dat cu numai trei ani în urmă de Jaguar F-Pace, care a fost urmat de Jaguar E-Pace și, din luna martie, de Jaguar I-Pace, primul model electric al companiei, care a devenit disponibil inclusiv pe piața din România.

F-Pace și E-Pace au fost adresate însă unui public țintă care este mai sensibil la preț, în timp ce J-Pace are rolul de a oferi o gamă de dotări și performanțe semnificativ mai bune pentru a atrage clienții interesați de modele de lux.

Via Autocar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved