lun, Mar 12th, 2018

Noul Jaguar XJ va fi mai mare și mai sportiv: detalii despre următoarea generație așteptată pentru sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ va fi un model mai mare și cu un plus de sportivitate odată cu noua generație a sedanului britanic, a declarat Ian Callum, șeful de design de la Jaguar.

2018 reprezintă o bornă importantă pentru Jaguar, care celebrează 50 de ani de la apariția modelului XJ, nava-amiral a producătorului britanic.

Evenimentul aniversar a fost precedat de o mulțime de zvonuri privind viitorul acestui model, despre care s-a spus chiar că ar putea să fie “scos la pensie”.

Oficialii Jaguar, prin vocea designerului Ian Callum, au dezvăluit că noul XJ va fi mai mare și mai sportiv decât predecesorul său.

“Va fi diferit și va avea mai mult spațiu la interior. Una dintre cele mari critici pentru XJ a fost că nu avea suficient spațiu la interior, a spus Ian Callum, confirmând că XJ va fi următoarea mașină lansată de Jaguar.

Presa internațională a speculat că noul Jaguar XJ ar putea să fie 100% electric, iar vânzările vor începe din 2019.

Următoarea generație Jaguar XJ va rămâne nava amiral a companiei, peste SUV-urile F-Pace și I-Pace, după cum a anunțat recent șeful diviziei de design al constructorului britanic.

Primul model electric de la Jaguar, SUV-ul I-Pace, a fost prezentat de curând în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via CarAdvice www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved