joi, Feb 1st, 2018

SUV-ul electric Jaguar I-Pace debutează în 1 martie: încărcarea acumulatorilor va dura 45 de minute pentru 80% din capacitate

SUV-ul electric Jaguar I-Pace va fi prezentat în 1 martie, urmând ca debutul internațional să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Britanicii nu au publicat foarte multe detalii, dar ne-au asigurat că viitorul I-Pace va avea nevoie de 45 de minute pentru ca bateria să ajungă de la 0 la 80%.

Conceptul Jaguar I-Pace a fost expus în premieră în 2016 în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Acum, britanicii pregătesc versiunea de serie a SUV-ului electric. Conform companiei, modelul I-Pace va fi prezentat în premieră în 1 martie, urmând ca debutul internațional să aibă loc în 6 martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Până în acest moment, oficialii Jaguar nu au oferit foarte multe detalii despre versiunea de serie a lui I-Pace. Știm că SUV-ului electric are nevoie de 45 de minute pentru ca acumulatorii să înmagazineze 80% din energia necesară atunci când este utilizată o stație de 100 kW.

Zvonurile spun că versiunea de serie o să păstreze configurația conceptului expus în 2016. În aceste condiții, modelul I-Pace o să integreze o baterie cu o capacitate de 90 kWh, iar sistemul de propulsie va folosi două motoare electrice capabile să ofere un total de circa 400 de cai putere și 700 Nm.

Pentru a se asigura că noul I-Pace funcționează în cele mai dure condiții, inginerii constructorului britanic au realizat o serie de teste în Arjeplog, Suedia. Aici, SUV-ul electric a îndurat și temperaturi de -40 de grade Celsius.

sursa www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved