lun, Ian 22nd, 2018

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.

La sfârșitul lui 2016, Jaguar Land Rover spunea că jumătate din gama sa de modele va fi electrică sau hibridă până în 2020, fiind scoasă din discuție opțiunea unor mașini cu tehnologii autonome.

Constructorul și-a reconsiderat acum poziția, fiind anunțată o investiție pentru deschiderea unui centru de inginerie software care să dezvolte tehnologii autonome și alte sisteme necesare în procesul de electrificare a autoturismelor.

Centrul va fi deschis în regiunea Shannon din Irlanda, acolo unde urmează să fie angajați 150 de oameni. Măsura vine să ajute și dezvoltarea pentru conceptul electric Jaguar I-Pace, care ar urma să primească o versiune de producție în 2018.

“Noul centru din Irlanda va întări echipa noastră de ingineri și specialiști care însumează peste 10.000 de persoane în Marea Britanie”, au anunțat cei de la Jaguar Land Rover.

Regiunea irlandeză cu pricina este văzută drept o pepinieră de minți strălucite și tinere talente în domeniul ingineriei software.

Via Autonews www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved