sâm, Noi 4th, 2017

Jaguar se gândește la încă un model electric după SUV-ul I-Pace: “Analizăm mai multe configurații de baterii”

Designerul-șef de la Jaguar lasă de înțeles că britanicii vor încă un model electric pe lângă SUV-ul Jaguar I-Pace. Pentru asta, compania se gândește să modifice configurația bateriilor electrice, spune Ian Callum.

După lansarea SUV-ului electric I-Pace care trebuie să ajungă în showroom-uri anul viitor, Jaguar se gândește deja la încă un model electric, fie un sedan, fie o sportivă.

Britanicii analizează “mai multe configurații de baterii” pentru viitorul model, astfel încât poziția la volan să fie coborâtă cât mai mult cu putință.

Știm că va trebui să fim flexibili în modul în care construim bateriile. Nu este neapărată nevoie să fie strânse într-un singur loc din mașină, cât timp ele sunt interconectate. Așa că da, analizăm mai multe configurații de baterii dincolo de modelul I-Pace”, a spus Ian Callum.

Jaguar a lucrat de asemenea la regândirea interiorului pentru SUV-ul I-Pace, deoarece, spun britanicii, exista un spațiu mult prea mare la picioare pentru pasagerii din spate.

Via Autoexpress www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved