mie, Noi 1st, 2017

Britanicii păstrează ierarhia la Jaguar: “Următoarea generație Jaguar XJ va rămâne nava noastră amiral, peste SUV-urile F-Pace și I-Pace”

Următoarea generație Jaguar XJ va rămâne nava amiral a companiei, peste SUV-urile F-Pace și I-Pace, anunță șeful diviziei de design al constructorului britanic.

Succesul obținut de Jaguar în zona SUV cu modelul F-Pace și electricul I-Pace i-a făcut pe britanici să se gândească și la varianta unui SUV mai mare, respectiv Jaguar J-Pace. Cu toate acestea, compania susține că există un consens în interiorul său pentru ca următoarea generație Jaguar XJ să rămână nava-amiral, indiferent de apariția SUV-ului J-Pace.

“Am discutat despre un nou SUV, dar nu va fi punctul de interes al brandului nostru. O singură companie poate să aibă un SUV drept navă-amiral și aceea este Land Rover”, a explicat Ian Callum, designerul-șef de la Jaguar.

Britanicul consideră că modelul XJ este o “parte fundamentală din Jaguar” și trebuie reinventat odată cu ascensiunea rapidă a SUV-urilor și a mașinilor electrice.

Vorbind despre actuala generație XJ, Ian Callum spune că mașina este foarte populară printre clienți datorită unui design diferit față de principalii competitori. Totodată, designerul a ținut să precizeze că Jaguar va continua să deseneze și SUV-uri sportive, ca parte din planurile sale de viitor.

Via Autocar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved