lun, Aug 21st, 2017

Accent pe resurse: Jaguar XJR575 are 575 de cai putere și face 0 – 100 km/h în 4.4 secunde

Jaguar a prezentat noul XJR575. Modelul constructorului britanic oferă două nuanțe noi de caroserie, 575 de cai putere sub capotă și promite să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde.

Jaguar este unul dintre acei producători care a știut întotdeauna să iasă din formație cu diverse versiuni speciale. Cel mai recent produs al britanicilor se numește XJR575 și promite performanțe impresionante.

În primul rând, unitatea V8 de 5.0 litri a fost modificată pentru a produce 575 de cai putere și 700 Nm. Mulțumită acestor valori, noul Jaguar XJR575 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde. Conform oficialilor britanici, viteza maximă se cifrează la 300 km/h și este atinsă în doar 44 de secunde.

Așa cum era normal, divizia Special Vehicle Operations (SVO) oferă pentru XJR575 două culori noi de caroserie: Velocity Blue și Satin Corris Grey.

În același timp, britanicii spun că noul model vine cu spoilere modificate, praguri laterale revizuite, prize de aer ceva mai generoase și jante Farallon cu un diametru de 20 de inch.

„Acesta este un vehicul de performanță, dar asta nu înseamnă că am fost nevoiți s-o luăm pe calea scurtă când a venit vorba de design sau confort”, a declarat Ian Callum, directorul de design Jaguar.

sursa: www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved