lun, Iul 17th, 2017

Jaguar E-Pace are deja un record mondial la activ: s-a rostogolit în aer pe o distanță de 15 metri

Pentru a marca debutul mondial al noului E-Pace, Jaguar a pus la cale o cascadorie demnă de Cartea Recordurilor, pe care al doilea SUV al englezilor a reușit să o ducă la capăt.

Jaguar a dezvăluit noul E-Pace în cadrul unui eveniment special, desfășurat la Londra. Constructorul britanic nu și-a dorit însă o lansare ca toate celelalte, așa că a căutat să marcheze cumva momentul special.

De aici ideea unui record mondial, demn de Guinness World Records. Planul Jaguar a fost acela de a face din E-Pace mașina care face o rostogolire în aer pe cea mai lungă distanță de până acum.

Așa că l-a așezat la volan pe Terry Grant, un cascador profesionist care are în cont 24 de alte recorduri Guinness. Printre ele se numără cea mai lungă rulare pe două roți, realizată cu un Nissan Juke, și o rulare într-un cerc realizată în 2015, culmea, tot cu un Jaguar: F-Pace.

De data aceasta, Terry Grant și micul E-Pace s-au rostogolit la 270 de grade în aer și au aterizat după 15 metri de la desprinderea de sol.

sursa: www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved