mie, Iul 5th, 2017

Primele imagini camuflate cu noul Jaguar E-Pace: SUV-ul de performanță a fost testat în deșert și la Cercul Polar

Jaguar a publicat câteva imagini și un clip video de la ultimele teste efectuate cu noul SUV de performanță E-Pace, care va fi dezvăluit în 13 iulie.

Jaguar pregătește lansarea unui nou SUV de performanță, ca urmare a popularității în creștere pentru acest segment de piață. Numit Jaguar E-Pace, noul SUV compact este „fratele” mai mic al lui F-Pace și a primit recent și un prim teaser, însă constructorul britanic a oferit acum mai multe detalii despre model.

Jaguar a produs 150 de prototipuri pentru un program de teste desfășurat pe parcursul a 25 de luni, care a inclus evaluarea noului model pe 4 continente în condiții extreme.

Astfel, Jaguar E-Pace a fost testat intens la temperaturi de -40 de grade Celsius la Cercul Polar, dar și la altitudini înalte în China și la temperaturi de 48 de grade în Orientul Mijlociu. De asemenea, britanicii au efectuat și 400 de tururi pe circuitul de la Nurburgring.

Cu această ocazie, constructorul a publicat trei imagini din cadrul testelor, care evidențiază silueta noului SUV, dar și un clip video sugestiv. Jaguar E-Pace va fi dezvăluit în premiera mondială în 13 iulie, la ora 22:00, în cadrul unui eveniment care va fi transmis în direct pe Youtube și Facebook.

Lansarea propriu-zisă este însă programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Via Jaguar www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved