vin, Iun 30th, 2017

Cum arata pe viu cel mai mare cosmar al sefilor AMG si M

  • Noul Jaguar XE SV Project 8 a sosit la Goodwood
  • Automobilul britanic ofera un V8 de 600 cai putere
  • Productia va fi limitata la numai 300 exemplare

Noul Jaguar XE SV Project 8, automobilul britanic de 600 cai putere si clasa medie, poate fi admirat in premiera de catre publicul larg cu ocazia Festivalului de Viteza ce se desfasoara zilele acestea la Goodwood.

A fost dezvaluit oficial la mijlocul saptamanii si a uimit o lume intreaga cu performantele sale. Vorbim despre noul Jaguar XE SV Project 8, un automobil de clasa compacta cu nu mai putin de 600 cai putere.

Impresionanta valoare are ca sursa de provenienta o motorizare supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune integrala. In standard mai sunt oferite, de asemenea, si o cutie automata cu opt rapoarte, respectiv un diferential activ.

Drept urmare, nu este deloc de mirare ca in cazul modelului britanic se poate discuta despre un timp de numai 3.3 secunde pentru sprintul 0 – 96 km/h. Viteza maxima depaseste, in schimb, 320 kilometri pe ora.

Pe plan estetic, noul Jaguar XE SV Project 8 propune o parte frontala agresiv stilizata, cu prize atipice la nivelul spoilerului si o capota bombata a motorului V8. In partea din spate, eleronul ajustabil din echiparea portbagajului eclipseaza complet difuzorul spoilerului si evacuarea cvadrupla.

Jantele din aliaj forjat, ce ascund discuri carbon ceramice, si prelungirile proeminente atasate pragurilor lateral completeaza pachetul exterior. La interior, volanul si scaunele sport sunt insotite de doua sau patru scaune.

Prezentat public cu ocazia Festivalului de Viteza ce se desfasoara zilele acestea la Goodwood, impresionantul model britanic va fi construit intr-o editie limitata la doar 300 exemplare. Pretul de pornire anuntat de oficialii companiei se invarte in jurul sumei de 149.995 lire sterline.

sursa: www.4tuning.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved