mie, Iun 21st, 2017

Jaguar vine tare pe turnantă cu E-Pace: SUV-ul debutează în 13 iulie

Jaguar lansează în 13 iunie noul E-Pace. SUV-ul britanicilor va impresiona prin design, dinamică, dar și prin spiritul practic. Motorizările din gama Ingenium și tracțiunea integrală vor face parte din oferta britanicilor.

Succesul de care se bucură Jaguar F-Pace i-a determinat pe britanici să vină pe piață cu I-Pace, un SUV electric menit să fure o parte din felia înghițită până acum de Tesla. Dar Jaguar simte miros de sânge în piață și vine tare pe turnantă cu un nou SUV: E-Pace.

Pentru a ne convinge de intențiile lor, britanicii au și publicat o imagine teaser cu E-Pace. Modelul ar urma să fie prezentat într-un cadru oficial în 13 iulie, iar cel mai probabil, debutul internațional va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Conform declarațiilor făcute de Jaguar, fratele mai mic al lui F-Pace va oferi un design sportiv și va îmbina agilitatea cu spiritul practic al unui SUV compact.

Jaguar spune că E-Pace va fi disponibil cu un sistem de tracțiune integrală și cu gama de motorizări din familia Ingenium.

„Combinația dintre designul sportiv și performanța Jaguar asigură faptul că E-Pace va ieși în evidență. Fiecare model Jaguar este conceput pentru a încânta simțurile, iar noi credem că E-Pace va face acest lucru”, a declarat Ian Callum, directorul departamentului de Design Jaguar.

sursa: www.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved