mar, Mar 21st, 2017

Ingineria britanica intalneste muschii germani. Jaguar F-Pace tunat de Hamann

  • Hamann a dezvoltat un pachet de tuning pentru Jaguar F-Pace
  • A fost prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
  • Modificarile se aplica atat pentru versiunea pe benzina cat si diesel

Cel mai recent pachet de tuning dezvoltat de catre nemtii de la Hamann se adreseaza exclusiv Jaguar-ului F-Pace. Partea buna este ca de aceste imbunatatiri va putea beneficia atat versiunea S, cat si cea diesel.

Masinile britanicilor de la Jaguar sunt recunoscute printre altele pentru eleganta si stilul sofisticat, insa nemtii de la Hamann vor sa agite putin custile si sa-i dea SUV-ului F-Pace o doza considerabila de „rautate”.

Pachetul de tuning a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva si propune bare fata si spate, aripi evazate, o aripa discreta montata deasupra lunetei, un difuzor de aer, si nu in ultimul rand un set de jante de 23 de inch Anniversary Evo II, pe care clientul le poate comanda in trei nuante diferite: Hyper Silver, Negru sau Graphite Grey.

Aspectul sportiv este completat de un sunet pe masura, implementat cu ajutorul unui sistem de evacuare nou, dezvoltat special de inginerii Hamman pentru Jaguarul F-Pace, cu 4 iesiri ovale.

Asa cum era de asteptat, nemtii au umblat putin si la specificatiile tehnice, pentru ca pachetul sa fie complet. Calculatorul central a fost resoftat, astfel ca acum versiunea F-Pace S dispune de 410 cai putere si 510 Nm cuplu, iar cea diesel reprezentata de motorizarea F-Pace 30d beneficiaza de o crestere a puterii cu 40 de cai, ajungand la 340 de cai putere, si la un cuplu maxim de 780 Nm, cu 80 mai mult decat versiunea standard.

SUV-ul F-Pace se bucura momentan de o popularitate foarte mare in randul celor care cauta o masina practica cu garda ridicata la sol, dar si in randul celor 75 de membri ai juriului competitiei World Car of the Year, care tocmai au anuntat finalistii celor 6 cateogorii. In 2017, pentru marele premiu se bat 3 SUV-uri europene, printre care si modelul britanicilor de la Jaguar, care are sanse reale la locul intai.

sursa: www.4tuning.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved