mar, Sep 27th, 2016

Jaguar F-Pace va da naștere unei game complete de SUV-uri britanice

Jaguar are în plan dezvoltarea unei game complete de SUV-uri, inspirat de succesul obținut de rivalii săi germani. F-Pace va fi cel mai mare membru, dar sub el se vor naște și alte crossovere.

Jaguar a înțeles că pentru a se putea bate cu rivalii germani consacrați, are nevoie de o gamă cât mai diversificată. Noul XE i-a adus pe britanici în piața lui BMW Seria 3 și Mercedes Clasa C, iar noul SUV F-Pace le va garanta un loc în segmentul cu cea mai mare creștere din ultimii ani.

Totuși, planurile constructorului din Regatul Unit sunt ceva mai ample. Proiectele Jaguar includ o întreagă gamă de SUV-uri, de dimensiuni diferite, capabile să rivalizeze cu actualele crossovere ale producătorilor germani. F-Pace va fi cel mai mare reprezentant, toți ceilalți urmând să se poziționeze sub el.

Următorul pe lista debutanților ar urma să fie un F-Pace Coupe, cu alură inspirată de BMW X6, un nume care pare să prindă foarte bine în segmentul premium și care a primit deja un rival în persoana lui Mercedes GLE Coupe.

Celelalte SUV-uri Jaguar vor păstra denumirea Pace, dar vor schimba litera de dinainte, pentru a face referire la platforma pe care vor fi construite. Așadar, un SUV creat pe baza actualului XE, pe platforma inteligentă din aluminiu a acestuia, se va numi E-Pace.

Mai multe detalii despre viitoarea gamă de SUV-uri sunt așteptate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, atunci când Jaguar va expune în premieră mondială F-Pace.

via carscoopswww.automarket.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved